Sinjalistika në Rezervat, Projekti PRODUCT

#PoNdodhTani #HappeningNow
#InfoTables

~\: Sinjalistika në Rezervat :/~

🏡Shoqata “Aleanca e Alpeve Shqiptare”, në kuadër të projektit 🗂“Protection of Duna and Creative Tourism PRODUCT”, si pjese e programit LIVING BUNA që zbatohet nga INCA dhe financohet nga Fondacioni MAVA dhe IUCN, vendos sinjalistiken🔰 informuese ne rezervatin Velipoje me ane te 9 Tabelave🖼.

Tabelat sherbejne si mikprites te vizitoreve duke i shpjeguar atyre permbajtjen e rezervatit🔭, kodin e sjelljes💁‍♂️💁‍♀️ si dhe i orienton neper shtigjet dhe habitatet 🍃qe gjenden aty.

💾 Objektivi i ketij projekti eshte:
– Te behet restaurimi i habitateve bregdetare dhe ligatinore ne rezervatin natyror te lumit Buna Velipoje.
#WaterMirrors #Dunes #BirdWatchingTower #InfoTable

Albanian Alps Alliance Administrata e Zonave te Mbrojtura, Shkodër AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura INCA Albania IUCN MAVA Foundation

Leave a Reply