9 Maj 2020, Dita Botërore e Zogjve Migratorë

#PoNdodhTani #HappeningNow
#BirdWatching #PromoTour

~/ 9th of May, World Migratory Birds Day \~

🏡Shoqata “Aleanca e Alpeve Shqiptare”, në kuadër të projektit 🗂“Protection of Duna and Creative Tourism PRODUCT”, si pjese e programit LIVING BUNA që zbatohet nga INCA dhe financohet nga Fondacioni MAVA dhe IUCN, mbeshtet nismen e re per rajonin e Bunes:
– GuestHouse 3B: 🌙Bed – 🥗Breakfast – 🐦Birdwatching

“Shpendët që pe, merri në disk me vete!” – P.Imeraj

Habitatet ligatinore, delta e Bunes & Kolonizatoret e tyre! Vezhgimi e shpendëve me 🔭 teleskop ne 🏞 rezervatin natyror Velipoje.

💾 Objektivi i ketij projekti eshte:
– Te behet restaurimi i habitateve bregdetare dhe ligatinore ne rezervatin natyror te lumit Buna Velipoje.
#WaterMirrors #Dunes #BirdWatchingTower

Albanian Alps Alliance Administrata e Zonave te Mbrojtura, Shkodër
AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura INCA Albania IUCN MAVA Foundation

Leave a Reply