“Aleanca Alpeve Shqiptare” ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2018Albanian Alps Alliance ju uron Gëzuar Festat e fund vitit të gjithë miqve, kolegëve, bashkëpunëtorëve dhe dashamirësve duke i falenderuar për mbështetjen e vazhdueshme dhe bashkëpunimin e frytshëm në fushën e ruajtjes së natyrës dhe mjedisit në veri un e vendit .
Ne kemi bindjen që Viti i Ri 2018 do të sjellë më shumë bashkëpunime, angazhime e përpjekje në realizimin e qëllimit tonë të përbashkët, ruajtjen e natyrës dhe te Alpeve shqiptare , dhe krijimin e një mjedisi sa më të qëndrueshëm për sot dhe brezat që do të vijnë. Gëzuar !!!

Leave a Reply