Përurohet Eko Guest-House 3B

#EkoGuestHouse3B #BedBreakfastBirdwatching #EcoFeet

Shoqata “Aleanca e Alpeve Shqiptare”, në kuadër të projektit “Protection of Duna and Creative Tourism PRODUCT”, si pjes e programit LIVING BUNA që zbatohet nga INCA dhe financohet nga Fondacioni MAVA dhe IUCN përuron:

– Lancimin e brandit të ri eko-turistik “Guest-House 3B Bed-Breakfast-Birdwatching”

Pamje / fotografi nga shpendët e Peisazhit të Bunës, teleskop për birdwatching, bicikleta, rulotë etj.

Albanian Alps Alliance Administrata e Zonave te Mbrojtura, Shkodër AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura Inca Shqipëria IUCN MAVA Foundation

Leave a Reply