22 Prill 2020, Dita Boterore e T🌍KES

#PoNdodhTani #HappeningNow
#InternationalEarthDay
:~\ 22 Prill 2020, Dita Boterore e T🌍KES /~:

🏡Shoqata “Aleanca e Alpeve Shqiptare”, në kuadër të projektit 🗂“Protection of Duna and Creative Tourism PRODUCT”, si pjese e programit LIVING BUNA që zbatohet nga INCA dhe financohet nga Fondacioni MAVA dhe IUCN, feston Diten e T🌍KES, kete vit me fokus mbi Habitatet & Kolonizatoret e tyre. kryesisht per ruajtjen e shpendëve ne 🏞 rezervatin natyror Velipoje.

Objektivi i ketij projekti eshte:
– Te behet restaurimi i habitateve bregdetare dhe ligatinore ne rezervatin natyror te lumit Buna Velipoje.
#WaterMirrors #Dunes #BirdWatchingTower

Shijojeni Videon!🎼

Leave a Reply